Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/68/231868/aspelid.se/public_html/wp-content/themes/Divi-2/includes/builder/functions.php on line 6230 Galge för mässhake | Aspelid

Aspelid har, i samarbete med textilkonservator, tagit fram en enkelt inställningsbar galge för mässhakar. Här finns ett produktblad som går att ladda ner.

Galgen har en avrundad översida som bär upp och följer mässhakens långa axelparti. Den är klädd med ett överdrag i halvlinne, avtagbart och tvättbart. Överdraget är färgmärkt så varje mässhake, med sin unika form, får sin egen galge.

Man behöver inte rita av mässhakens form utan ställer in galgen efter mässhakens axelform.

Vi är glada och stolta över att kunna säga att vi hittills tillverkat och levererat ca 400 stycken galgar till kyrkor runt om i Sverige.