Tjänster

Lång erfarenhet av specialdesignade inredningar

Aspelid Möbler & Inredning är specialister på kundanpassade inredningar. Vi arbetar i nära dialog med våra kunder och tar stor hänsyn till varje uppdrags speciella krav och behov.

Vi åtar oss uppdrag inom bland annat snickeri, rådgivning/projektering, restaurering/renovering, textilkonst och textil rådgivning.

Vårt specialområde är kulturhistoriskt intressanta objekt och projekt, till exempel kyrkor där särskilda lösningar krävs. Uppdrag i kyrkor kräver stor kunskap vad gäller både materialval och utförande. När det gäller restaurering och renovering är vi väl insatta i de krav och lagar som reglerar arbetet.

Vi tar fram egna produkter och har ett utvecklat samarbete med såväl arkitekter som textilkonservatorer. En specialitet är projektering och tillverkning av smart textilförvaring som skyddar och bevarar. Vi har i produktion en galge, avsedd för mässhakar, som går att ställa in efter plaggets form. Vi har även utvecklat textilskåp med klimatstyrning som håller luftfuktigheten på rätt nivå.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Kontakt:
hb@aspelid.se
0511-60798

Aspelid 2021.